Muadil Toner Nedir?

              Üretici firmadan farklı firmalar tarafından üretimi yapılmış tonerlere Muadil Toner denir. Halk arasında yan sanayi olarak adlandırılmaktadır. Geniş anlamda bir orijinal tonerin farklı firmalar tarafından alternatifi olarak üretilmiş olan üründür. Genellik le Çin ‘ de üretilen muadil tonerler , baskı kalitesi açısından orijinal ürünlerden farkı bulunmamaktadır. Yapı ve özellik olarak orijinal toner ile aynı özelliklere sahip olmaktadır.Avrupa ve Amerika gibi ülkelerde pahalıya satılıyor olsa da Türkiye ‘ de muadil tonerler rekabetin fazla olması ile uygun fiyatlarla satılmaktadır . Türkiye’de son 10 yılda muadil tonerlere talep oldukça artmaktadır. Artıştaki en önemli sebep orijinal tonerle arasındaki fiyat farkının olması ve baskı kalitesinde herhangi bir fark olmamasıdır.Orjinal tonere Türkiye ‘ de 300 TL vermekte iken bir vatandaş , muadil toneri 50 TL ‘ den alabilmektesiniz .

                        Muadil tonerin yazıcı üzerinde etkisi nedir?

Sanılanın aksine muadil tonerin yazıcı üzerinde herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Çünkü üretici firmalar orijinal kartuş ve orijinal toner seviyesine çıkartmak için çeşitli AR-Ge çalışmaları sağlanmış olup pazara sunulmuştur. Ancak Çin ‘ de üretilen muadil tonerlerde kalite ciddi anlamda fark etmektedir. Özellikle renklilerde fark kendini bariz şekilde belli etmektedir.

  • Muadil toner , üretici firmalar dışında Avrupa ülkelerinde üretilen , orijinal toneri ile baskı kapasitesi ve kalitesi eşdeğerdir.
  • Kullanmış olduğunuz yazıcıların ayarlarına uygun üretildiğinden dolayı yazıcınıza kesinlikle zarar vermez.
  • Toner kasasının içerisinde bulunan karbon tozları orijinal toner üreten firmalar tarafından alındığı için muadil tonerler , orijinal tonerlerle çok yakın bir kaliteye sahiptir.
  •  Satın alacağınız muadil tonerler kesinlikle dolum değil ve hiç kullanılmamış ürünlerdir.
  • Ürünlerimiz fabrikasyon hatalarına karşı garantilidir.
  • Kaliteli muadil toner kullanarak uzun vadede ciddi tasarruflar elde etmiş olursunuz.
  • Muadil tonerler , orijinal tonere yakın baskı kapasitesi verdiğinden dolayı orijinal tonere yüksek ücret ödemenize gerek kalmaz.
  • Toner dolumu , makinelere büyük zararlar verdiğinden ve yazıcınızın ömrünü azalttığından dolayı muadil toner kullanmanız size kolaylık sağlayacaktır.
  • Bu marka ile alakalı diğer ürünleri görmek istiyorsanız tıklayınız :  https://www.binbirtoner.com/muadil-toner
  • Facebook Sayfamızı buradan ziyaret edebilirsiniz : https://www.facebook.com/binbirtoner

Binbirtoner’den alacağınız bu ürünü hızlı ve ücretsiz kargo ile göndermekteyiz.Bunun yanında herhangi bir problem çıktığı taktirde sıfır ürünü ile değişimi sağlanmaktadır.Ürünleriniz sizlere faturalı gelmektedir.Almış olduğunuz ürünlerde  ile en önemlisi kaliteyi elde etmiş olacaksınız ve bunu uygun fiyat avantajı ile yakalayacaksınız.Ürünlerin kutularında kesinlikle herhangi bir yırtılma veya yıpranma yoktur.Kullanmaya başladıktan sonrada kesinlikle bir sıkıntı yaratmayacaktır.Çıkarttığı taktirde teknik servisimiz size destek olacak ve sorununuzun çözülmesi için elinden geleni yapacaktır ve sorunu çözecektir.Memnun kaldığınız taktirde bu ürünleri bizlerden daha da uygun iskontolara alabilir ve avantajlı ödeme şekillerinden yararlanabilirsiniz.Yapacağınız alışverişler sonucunda kesinlikle avantaj kazanacaksınız ve bu size fırsatlar yaracaktır. Rekabetçi firmaların dışında Binbirtoner , büyük stok gücüne sahip olması itibari ile sizlere en iyi hizmeti vermeyi gaye etmektedir.Bu hizmeti sunarken en üstün kaliteyi sizlere en hızlı ve en uygun şekilde yapmayı kendisine prensip edinmiştir.Bu ürünü bizlerden avantajlı ödeme çeşitleri ile ücretsiz kargo ile satın alabilirsiniz.Kredi kartına taksit imkanları ve banka havalesine yapmış olduğumuz % 5 indirim sizlere alışverişinizde fiyat konusunda daha da avantaj sağlayacaktır.Sizde bu ürünü denediğiniz taktirde memnun kalacaksınız ve kalitenin adresi Binbirtoner’den almaya sadece bir tık uzakta olacaksınız

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü
Mobil Sürüme Geç