Dinamo Kiev – Fenerbahçe Karşılaşması

Dinamo Kiev – Fenerbahçe Karşılaşması

Dinamo Kiev – Fenerbahçe Karşılaşması

Uefa Avrupa Lig’i gruplar mücadelesinde Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ve temsilcimiz Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Daha öncesinde Şampiyonlar Lig’i eleme mücadelesinde karşı karşıya gelen 2 takım birbirleriyle maç yapmışlardı. Tipobet karşılaşma 2 turlu gerçekleşti. İlk maç golsüz olarak berabere biterken ikinci maç ise Ukrayna ekibinin 2-1’lik skor üstünlüğüyle bitmişti.

Bu maçlarda yaşanan taraftar kaynaklı olaylardan sonra Fenerbahçe Kulübü Uefa Disiplin Kuruluna sevk edilmişti. Ukrayna- Rusya savaşı halen devam ederken maç esnasında Rusya devlet lideri Vladimir Putin lehine tezahüratta bulunan Fenerbahçeli taraftarlar dünya basınından da tepki almıştı. Kimileri taraftarın bu olay karşısındaki tutumunu desteklemiş kimileri ise bu olayların son derece üzücü ve yanlış olduğunu dile getirmişti. Uefa Avrupa Ligi gruplar aşamasında tekrar karşı karşıya gelen 2 ekip, mücadelelerine devam edecekler.

Avrupa ligi grup mücadelelerinin ilk maçında Ukrayna ekibi Dinamı Kiev ve temsilcimiz Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Maç, İstanbul’da oynandı dakikalar 90+2’yi gösterirken Fenerbahçe’nin bu sezonki önemli transferlerinden biri olan Michy Batshuayi skoru 2-1’e getirdi. Temsilcimiz, Kiev karşısında galip gelmeyi başardı. Tipobet giriş yap maç sonrasında daha önce Türkiye’de bulunmuş olan Mircea Lucescu açıklamalarda bulundu. Oyuncularının, oynanan bu sert oyun karşısında zorluk çektiklerini ve hatta bazılarının hastaneye kaldırıldıklarını belirtti. Fenerbahçeli oyuncuların çok fazla faul yaptıklarını ve fazla sert oynadıklarını söyleyen Mircea Lucescu bir sitemde bulundu. Lucescu’nun ardından Dinamo Diev Futbol Kulübü başkanı olan Igor Sukris maç sonunda Uefa’ya karşı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin bu tutumunun çok yanlış olduğunu belirten Sukris, Fenerbahçe takımının büyük bir ceza alması gerektiğini savundu.

Avrupa spor müsabakalarında herkesin çok dikkatli olması gerekiyor, Uefa disiplin kuruluna sevk edilen takımlar Avrupa’dan men cezası alabilirler.

www.tipobetbahisyap.com

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü
Mobil Sürüme Geç