Galatasaray’ın Transfer Bombası Gomis Oldu

Galatasaray’ın Transfer Bombası Gomis Oldu

Galatasaray takımında oynadığı sürece gol yollarında çok önemli katkılara imza atan oyuncu ile yeniden görüşmeler yapılıyor. Bafetimbi Gomis yeniden aslan oluyor. Gol yollarında çok önemli bir performans gösteren ve şampiyonlukta kilit rolü oynayan oyuncu, geçtiğimiz sezonun başında satıldı. Al-Hilal kulübü ile yapılan anlaşmanın ardından takımda çok uzun süre golcü sorunu yaşandı. Bu sorun bu yılda alınan iki golcü isme rağmen sürüyor. Gomis ile yolların yeniden birleştirilerek, şampiyonluk hayalleri kuruluyor. Atılacak olan adımlar büyük önem taşıyor. Ligin ikinci yarısında gol hattı Falcao ve Gomis ikilisi ile kurulmak isteniyor. Restbet muhteşem fırsatları ile adından söz ettiriyor.

Gomis Parçalı Forma İçin Gün Sayıyor

Fatih Terim ile çok özel bir ilişkisi bulunan oyuncu, İstanbul günlerini de çok özlüyor. Gittiği ülkeden sık sık tatiller için yeniden Türkiye’ye geliyor. Oyuncu ile yeniden anlaşılmasının ardından kulübü ile de temaslar sürüyor. Bonservisi ile birlikte takıma katılması planlanan oyuncu, gol yollarında büyük katkı sağlayacak. Takıma ilk geldiği günlerde çok büyük bir fırtına estiren isim, birçok gole de imza attı. Benzer performansını bir kez daha yansıtmak istiyor. Bunun için taraflarında uzlaşması bekleniyor. Ara transfer döneminde oldukça hareketli günler yaşanacak. İki cephede de atılacak olan adımlar merakla bekleniyor. Gol yollarındaki krizin bu şekilde aşılması planlanıyor.

Gol Yollarındaki Kriz İçin restbet Gomis Öne Çıktı

Ara transfer döneminde alınacak ola oyuncuların uyum sorunu kötü sonuçlar doğurabiliyor. Kısa süre içinde oyuncuların takıma alışması bekleniyor. Bu durum bazen zor olurken, takım oyununa etkisi de eksi oluyor. Takımı geçmişte bilen ve oynayan isimlerde ise bu tip sorunlar gündeme gelmiyor. Bu yıl en büyük sorunun yaşandığı gol yollarında Gomis ile çözüm aranacak. Attığı ve atamadığı goller ile bugüne kadar pek çok gündem olan Galatasaray için bu durum kıymetini koruyor. Seyredenlerin beğenisini kazanacak süreç devam ediyor. Transferle çalışmaları yoğun biçimde sürecek. İki tarafta istediğini almak istiyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü
Mobil Sürüme Geç