Anavatan Partisi Gürsu İlçe Kongresi

Anavatan Partisi Gürsu İlçe Kongresi

Anavatan Partisi Gürsu İlçe Kongresi

    Anavatan partisi il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI 31.03.2022 Tarihinde Gürsu ilçe başkanı olarak Ruhi ÖZCAN ı uygun görüp mazbatasını vermiş idi.

  Bu gelişme üzerine ilçe başkan adayı ilk hafta içinde, yönetimini arkadaşlarından oluşturup,  il sivil toplumla ilişkiler müdürlüğüne başvurusunu yaptı.

  Sonrasında oradan aldığı kayıt onayı ile ilçe yüksek seçim kuruluna defterlerini de hazırlayarak başvurdu ve defterlerini onaylattı.

  Yüksek seçim kurulunda defterleri onaylanan ilçe başkanı kongre başvurunda bulunarak gerekli işlemlerini tamamladı.

  Son olarak 29.04.2022 tarihinde kongresini tamamlayan Gürsu ilçesi il sivil toplumla ilişkiler müdürlüğüne olağan kongre sonuç bildirimini vererek Anavatan il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI nın kadrosunda seçilmiş Nilüfer ilçe başkanı Ruhi ÖZCAN oldu.

   Anap il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI tüm Gürsu yönetimi ve başkanını tebrik ve teşekkürleri ile il başkanlığında ağırladı.

Kongre esnasında yaşanan bir anı:   Anavatan partisi il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI Gürsu ilçe kongresinin yapıldığı tarih ve saatte bulunduğu adreste davet etmiş olduğu kongre emnıyet görevlileri ile Yüksek seçim kurulu üyelerinin kongreye katılmasını beklerken Yüksek seçim kurulu üyelerinin kongre adresini bulamayıp kaybolduğunu örgendi. ilçe başkan adayının hazırlamış olduğu ikramların ve diğer üyeler ile hoş sohbetin tatını çıkartıkları esnada Acele ile Gursu ilçe kongresinede bir Ysk memuru arama telaşesi başladı. Ama saatin bir hayli geç olduğunu ve neredeyse kongre saatine az bir zaman kalındığını fark ettiler. Sonunda bulunan ysk memurlerı ile kongreden  dolayı büyük bir telaş kaplamasına yol açtı. Anavatan il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI ilçe başkanı hemen duruma el koyarak  hemen gerekli kişilere ulaşılması sağlandı küçük bir navigasyon bilgi eksikliğinin sebebiyet verdiği aksaklık il yönetim üyelerinin olagan üstü gayreti ile  ysk üyelerinin kongre nin yapılacağı adrese gelmeleriyle son buldu ve oylama tamamlandı. Bu olayda tatlı bir kongre anısı olarak Anap il başkanı Mustafa Muzaffer NİŞANCI nın hatıralarında yerini aldı.

anap, anavatan, bursa il başkanlığı, Mustafa Muzaffer NİŞANCI, Gürsu ilçe

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü