Antmed Antalya Güzellik Salonu

Antmed Antalya Güzellik Salonu

Güzellik denince ilk akla gelen her zaman dış görünüşle ilgili detaylar olsa da günlük hayat içinde kişileri farklı yönlerden etkileyen kimi durumlar da bunun bir parçası olabilmektedir. Antalya güzellik merkezi olarak hizmet veren Antmed uygulamalarından biri olan terleme tedavisi de bu alanda kalan çalışmalardan olmaktadır.

Terleme Tedavisi Ne İşe Yarar?

Terleme tedavisi çok yoğun bir şekilde terleme problemi yaşayan ya da terlemesinden büyük oranda rahatsız olan kişilerin bu seviyeleri makul düzeye çekmesi için yapılan tedavi işlemleri olmaktadır. Ter bezlerine botoks uygulaması yapılarak gerçekleştirilen bu tedavi sonucunda ter bezlerinin çalışmasında aksatılmalar yaşanarak terlemelerin önüne de geçilmiş olur.

Hangi Bölgelere Terleme Tedavisi Yapılabilir?

Terleme tedavilerinin en sık yapıldığı yerler özellikle yaz aylarında büyük bir problem haline gelen koltuk altı bölgesi olmaktadır. Bunun yanı sıra doğal bir süreç içinde ya da aşırı stres veya heyecandan kaynaklı olarak ellerinde de terleme sorunu yaşayan kişilere bu işlem yapılabilmektedir. Antmed’de bunlara ek olarak diğer güzellik bakım işlemleri de yaptırılabilir.

Ayrıca  https://www.instagram.com/antmedestetik/  instagram sayfamızdan da bizleri takip ederek yaptığımız uygulamaları detaylı şekilde görebilirsiniz.

Kaynak: http://www.antmed.com.tr/

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

4 yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü