Çocukluk Tutkusundan Başarılara Uzanan Yolculuk!

Çocukluk Tutkusundan Başarılara Uzanan Yolculuk!

ABB FOMGET Kadın Futbol Takımı’nın kaptanı olarak bilinen Damla Köse kendisi ve kariyerine attığı ilk adımlar ile ilgili belirli açıklamalarda bulundu.  Futbolla nasıl şans eseri yollarının kesiştiğini ve özellikle geçen on dört yıllık süreç içerisinde emeklerinin nasıl güçlü ve sürekli olduğundan da bahseden Damla Köse genel olarak başarıları ile de anılan bir isim.

Futbolun hayatına beklediğinden de fazlasını kattığının altını çizerek açıklamalarına devam eden Damla Köse aynı zamanda hedeflerinden de bahsetti. Hedefleri içerisinde A Milli Takım içerisinde forma giymenin de olduğunu söylerken aynı zamanda Şampiyonlar Ligi İçerisinde yer almak istediğini de söyledi. heceder.org

Futbolun kendisi için bir heves değil, hayatının vazgeçilmesi imkansız bir parçası olduğunu da belirten Damla Köse bu konuda oldukça net konuştu. Yirmi üç yaşındaki futbolcu, dokuz yaşında futbolla tanıştığını belirtti. Her daim takım sporlarına ilgili biri olduğunu ve başlangıçta basketbol ile yürüdüğünü anlatsa da şans eseri arkadaşlarıyla futbol oynarken keşfedildiğinden bahsetti.

Bu yolun çok daha uzun olduğun farkında olan ve buna uygun adımlarla ilerleyen Damla Köse aynı zamanda İngilizce kurslarından kaçıp futbol sahasına inen bir çocuk olarak her daim içinde aynı heyecanı ve tutkuyu taşıyacağının izlenimini de verdi. Bu doğrultuda yaptığı açıklamalar içerisinde yolunda dimdik ilerleyeceğini ve futbolu bir meslek olarak da yapmaya karar verdiği andan bu yana bunun peşinde olduğunu da anılarıyla beraber aktardı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü