Herkesin dilindeki FLDB coin nasıl alınır?

Herkesin dilindeki FLDB coin nasıl alınır?

Herkesin dilindeki FLDB coin nasıl alınır?

Son zamanlarda daha fazla popüler hale gelen ve pek çok farklı ülkenin kripto para sektöründe en çok konuşulan girişimlerden birisi olarak değerlendirilen FLDB Coin, başlayan ön satışları ile yatırım yapmak isteyenlere cazip seçenekler sunuyor.

Özellikle pandemi ile başlayan ve yaygın hale gelen freelance çalışma sisteminde en büyük problemlerden birisi olan ödeme alma ve yüksek komisyonlara alternatif bir çözüm olarak geliştirilen proje, bugüne kadar büyük bir destek almayı başardı. Freelance Database adı ile geliştirilen ve kısaca FLDB Coin olarak adlandırılan girişim, freelance çalışma sistemleri için süreci hızlandırdığı gibi çok daha cazip ve karlı hale getiriyor.

Sadece yüksek komisyon oranlarından sağlanan avantaj değil, kripto paranın çekilmeden cüzdanlarda saklanmaya ve tutulmaya devam edilmesi halinde freelance çalışanlar kripto paralar üzerinden daha fazla kazanç elde etme imkanı da bulabiliyor.

FLDB coin nasıl alınır?

Freelance çalışanlar için dijital ve hızlı bir şekilde ödeme alma imkanı sunan kripto para şu anda resmi internet sitesi üzerinden satışa çıkarıldı. www.fldbcoin.com üzerinden oluşturulacak üyelik ile cüzdanlarda saklanabilecek olan kripto para, yatırım amacıyla ya da listelenmeye başladıktan sonra borsalar üzerinden kolayca ticaret yapılabilir olacak. Nakit akışı ve klasik ödeme yöntemlerini ortadan kaldırmak ve yeni kripto para teknolojileri ile çözüm bulmak adına geliştirilen bu yeni proje, özellikle kripto para borsalarında listelenmeye başladıktan sonra çok daha yüksek değerlere ulaşabilecek potansiyelde.

ICO döneminde ön satış ile satın alınabilecek olan FLDB Coin’de resmi site üzerinden yapılacak alımlarda üstelik özel bonuslar ve yönlendirme ile yapılan satın almalarda yüzde 5’e varan ek bonuslar elde edilebiliyor. Yatırımlar için yüksek bütçeler ayırmadan affiliate sistemlerini tercih edenler için özel bir teşvik programının uygulandığı kripto para, böylece projeye dahil edilen her bir üye üzerinde ek bir kazanç elde edilmesini sağlıyor.

FLDB Coin ne zaman listelenecek?

Çıkış noktası, hazırlanan beyaz kağıt ve yol haritası ile birlikte bugüne kadarki tüm aşamaları sorunsuz bir şekilde geçmeyi başaran FLDB Coin, 2022 yılının 2. çeyreği itibariyle popüler borsalarda listelenmeye başlanacak. Uzun zamandan beri titiz bir çalışma ile geliştirilen ve bu sayede tüm yatırımcılarına güven aşılamayı başaran projenin listelenmesi ile birlikte tüm dünya genelinde yaygın bir şekilde kullanılması bekleniyor. 

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü