İsveç Vizesi Başvurusu

İsveç Vizesi Başvurusu

İsveç yıl boyu oldukça fazla kişi tarafından ziyaret edilmektedir. İsveç Schengen topluluğuna üyedir. Elbette Schengen vizeniz var ise sunulan kolaylıklardan faydalanabilmektesiniz. Eğer bu vizeye sahip değilseniz İsveç vizesiiçin istenen evrakları hazırlayarak başvuru yapmanız gerekmektedir. Evraklarınızın doğru ve eksiz olması için Marine vize başvuru merkezi aracılığı ile kolaylıkla başvurunuzu yapabilirsiniz.

İsveç Vizesi İşlemleri

İsveç konsolosluğu İsveç vizesiişlemleri için evrakları eksiksiz telim eden ve randevusuna zamanında gelen pek çok kişiye zorluk çıkarmadan bu vizeyi vermektedir. Vize işlemleriniz genellikle 15 iş günü içinde sonuçlanmaktadır. Sonuç bu süre sonunda olumlu veya ret olarak bildirilmektedir.

İstenen Evraklar

Konsolosluğa İsveç vizesiiçin başvururken;

  • Başvuru ve vize dilekçesi,
  • Pasaport,
  • Kimlik fotokopisi,
  • Nüfus kayıt örneği,
  • Mesleğinize yönelik ek belgeler,
  • Uçak ve otel rezervasyonlarınıza ait belgeler,
  • Üzerinize kayıtlı olan taşınmazlara ait olan tapular ve şahsi banka hesaplarınıza ait olan hesap özetleri,
  • Fotoğraf istenilmektedir. Ayrıca pasaportunuzun geçerlilik sürelerine başvurunuzdan önce dikkat ediniz. Pasaportunuzun sayfalarının bitmemiş olması da gerekmektedir. En az iki sayfa boş olması gerekmektedir.

İsveç vizesi için gerekli koşulları sağlıyorsanız gayet pratik bir şekilde vize alabilirsiniz. Esasında vize işlemlerinin sorunsuz olarak yapılmasında en etkili olan yöntemin profesyonel bir firmadan destek almak olduğunu söyleyebiliriz. Bu kapsamda Marina Vize Başvuru Merkezi sizlere nitelikli bir şekilde hizmet de sunmaktadır. https://www.marinavize.com sayfasından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Marina Vize Başvuru Merkezi

Adres: Aksaray Mah. Teceddüt Sok No:19/3 Fatih, İstanbul

Telefon: (+90) 212 530 04 31
Mobil: (+90) 541 963 17 14

Fax: (+90) 212 530 04 31
Mail: info@marinavize.com
Web: https://www.marinavize.com

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü