Duygu Haberler | Güncel Haberler
Reklamı Geç
KAMERALI SU TESİSATÇISI
Sosyal Medyada Paylaş
1 Kasım 2021
Admin

KAMERALI SU TESİSATÇISI

Günlük hayatımız da ev yâda iş yerlerimiz de su tesisat şebekeleri büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Tabi her hizmet alanında olduğu gibi bu alanda da arıza ve sorunlar oluşabilmektedir. Mesele otomobil sektöründe artık araç arıza tespitleri için bilgisayarlı aletler kullanılmaktadır. Ve eskisi gibi deneme yanılma yöntemleri ile arıza tespiti yapılmamaktadır.
 
Su tesisat alanında da sorunlar Su Kaçak Tespiti ile yapılmaktadır. Kameralı arıza tespit yöntemi ile artık su kaçak arızaları kırmadan görüntülü olarak kolayca tespit edilmektedir. Bu sistem müşteri için de biz tesisatılar için de büyük bir kolaylıktır.

Cihazla Su Kaçak Tespiti sayesinde müşteriler ev ya da iş yerlerinin şantiye alanına dönmesinden kurtulmaktadır. 1 ya da 2 gün süren tamir süreci artık 1 ya da 2 saatte yapıla bilmektedir. Bu sayede büyük fiyat ödeme sorunu ile karşılaşmamaktadır. Biz ustalar ise artık boşu boşuna zaman kaybı ve fiziksel yıpranmadan kurtulmuş oluyoruz.
 
KAMERA İLE NASIL TESPİT YAPILYOR?

Eviniz de alt kata damlayan su sızıntısı termal kamera sayesinde kolayca tespit edilmektedir. Termal kameralar su tesisat borularının duvar içerisin de nereden gittiğini tespit edebilmektedir. Ancak müşterilerimizin sıkça bize sormuş olduğu bir sorun var. Su borusu tıkandı. Sıcak su az akıyor. Banyoya su az geliyor gibi şikâyetler için bizi arayarak termal kamera ile bu sorunların tespit edilebileceğini düşünerek bizi aramaktadırlar. Musluklardan su az akıyor ise buna sebep olan şey ya tesisatta ki paslanma, ya da kombi de oluşan kireçlemedir. Giriş filtre tıkanması ve su saati arızası gibi sorunlar da bu arızaya sebep olabilmektedir.

 
SU KAÇAĞI KIRMADAN NASIL BULUNUR?

Su kaçağı arızası tesisat borularında dışarı su sızıntısına sebep olmaktadır. Yani su tesisatı delindiği için dışarı su kaçırmaktadır. Bu da evinizin duvar içinde ıslanmaya, boyaların kabarmasına. Parke akşamların şişmesine, alt kata tavandan komşunuzdan su akmasına sebep olmaktadır. Hiç kimse kendi tesisatından komşusuna su gitmesini istemez. Bu sorun iki komşu arasında soruna da yol açmaktadır. Bu gibi durumlarda Murat Tesisatı arayarak ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.
 
ALT KATA AKAN SU NEREDEN AKIYOR?
 
Birçok komşu dairelerde banyo, tuvalet ve mutfak gibi su tesisat borularının yoğun geçtiği yerler sırt sırtadır. Hatta iki dairenin su borusunun bir duvardan geçtiği bile olmaktadır. Bu sebeple alt kat komşunun banyosundan yâda mutfak tavanından damlayan su sizin dairenizden olmaya bilir. Alt katınızda ki komşunuza çapraz daireden su kaçağı ola bilir. Bu şekilde tavanından su damlayan dairenin bir üst katına şikâyette bulunduğu ve buna istinaden üst katında bir usta çağırarak kaçağın olduğu noktanın tam üstünü kırdırdığını ve sonuçta kaçağın kendi dairesinden değil yan komşusundan aşağı aktığını çok yaşayan müşterimiz olmuştur.

 
KIRMADAN SU ARIZASI BULMA

Bu sebeple evinizi boş yere kırdırmayın. Murat Tesisatı arayarak Termal Kameralı ve akustik dinlemeli ölçüm cihaz ve aletler ile kırmadan su kaçağının hangi daireden olduğunu tespit ettire bilirsiniz. Bu hizmetten ücretli olarak faydalana bilirisiniz. Bazen su kaçak sorunları temiz su tesisatı haricinde atık su tesisatı yani pimaş borularda ki arızalar sebebi ile de oluşmaktadır bu gibi Pis Su Kaçak Tespiti işlemlerini de kanal görüntüleme kamerası ve yüzey tarama detektörü ile yapmaktayız.

 
Murat Tesisat Su Tesisatçısı  alanında işinin uzmanı ve teknolojik aletler kullanarak sektörde hizmet veren bir firmadır. Makine ve cihazlar ile bilgisayarlı aletler sayesinde müşterinin memnuniyetini yükseltmekle birlikte sorun haline gelen işleri de kolaca çözebilmektedir.

Bir Yorum Bırak

Tüm Hakları Saklıdır © 2014-2017 EsenMobile Wordpress Mobil Tema by Kemal CIZOĞLU

erkekler kulübü