ASTROLOJİ ve BURÇLAR

ASTROLOJİ ve BURÇLAR

Burçlar astroloji kavramının ortaya çıkışına neden olan insanları birtakım kişilik ve karakter analizi yapımına karşı ayıran bir bilim dalının terimidir. Buradaki bilim dalı ise, astrolojidir. Astroloji evrende bulunan gezegen ve yıldızların dünyaya etkisini insanların üzerinde yorumlayan ve bu konuda ilişkilendiren bir bilim dalıdır. Astroloji evrenin başından beri oluşan ve zamanla insanların yıldızları, gezegenleri keşfetmesi ile birlikte ortaya çıkan bir olgudur.

Astroloji insanların doğmuş oldukları zaman göre karakter ve kişilik analizi yapmaktadır. Bunu yaparken de burçlar terim anlam olarak çıkmıştır. Astrolojinin terimi olarak nitelendirilen burçlar kavramı ile birlikte profesyonel bir şekilde burç kavramı ve uyumu incelenmeye başlanmıştır. Kişilerin doğum haritası ile birlikte şekillenmiş burçlar, kişilerin günlük yaşantılarına da etki etmektedir. Dolaysı ile sadece burçların özellikleri ya da insanların doğum zamanlarına uygun olarak

Astroloji semboller ile kişinin yaşamına yön vermesini sağlayan profesyonel bir bilim dalıdır. Bu bilim dalına inanmak istemeyen çok kişi bulunsa da burçlar vasıtası ile ortaya çıkan değişimler ve haftalık ve aylık olarak gelişimlerin gezegenlere göre insanlara yön vermesi astrolojinin varlığını bizlere kanıtlamaktadır.

Sitemiz ile kolaylıkla ulaşabileceğiniz adresimizde sizler de aylık burç yorumları ve haftalık burç yorumu konusunda en gerçekçi bilgileri buradan öğrenebilirsiniz. Haftalık burç yorumu profesyonel astrologlarımız tarafından yorumlanmaktadır. Çünkü astroloji bir bilim işidir. Yıldızların ve gezegenlerin diziliş haritasını çıkarmak ve bu gezegenlerin elementlerine uygun nitelikte burçlar ile uyumlarını, alakalarını ve haftalık olarak kazanacakları fırsatları, kaçıracakları durumları incelemek de bir nevi kişinin hayatına yön verme durumudur. Hayatınıza ışık tutacak bir rehber arayışı içindeyseniz sizler de hangi burçtan olursanız olun mutlaka sitemizi ziyaret etmeden aylık burç yorumları okuması yapmadan hayatınızı düzenlemeyin.

Aylık burç yorumları hususunda sizler de bütün burçların özelliklerini ve haftalık, aylık olarak yorum bilgilerini buradan öğrenebilirsiniz.


Yengeç Burcu Kadını Özellikleri

Yengeç burcu kadını oldukça barışçıl inşalardır. Tutkulu bir aşık, sıkı bir arkadaş canlısı, romantik, duygusal ve duygularını belli etmekten kaçınmayan insanlar olarak bilinmektedirler.

Yengeç burcu kadını oldukça nazik ve şefkatlidir. Bu şefkatlerini sürekli surette her zaman yanındakilere göstermekten keyif alırlar. İster çocuk olsun ister yetişkin fark etmeksizin yengeç burcu kadınından sürekli olarak şefkat almayı bekleyen yakınları olur.

Yengeç burcu kadınları bazı durumlarda nazikliğin dozunu biraz kaçırabilir. Oldukça nazik ancak oldukça kırılgan ve hassas yapıları her zaman için bulunmaktadır. Yenge burcu kadınlarının genellikle hastalık hastası olması ve ajitasyon yapmaları da dikkatten kaçmaz. Her yengeç burcu kadını bir miktar kendine üzülür ve kendi sağlığı hakkında garip değişik endişeler yaşayabilir. Bu durumu diğer burçların anlaması çok zordur. Ancak yengeç burcu için hastalık hastası durumları oldukça normal bir yapıda seyreder.

Yengeç burcu kendi hayatını ajite etmeyi sever. Bu nedenle yengeç burcu ile çalışan kişilerin kendi hayatlarını ve kendi sağlıklarını korumalarında fayda vardır. Sürekli değişen ruh hali içerisinde bulunan yengeç burcu kadını ile birlikte bu değişim özelliğinin de belirli bir düzeninin bulunmaması çevresindeki insanlar için olumsuz bir durum olarak nitelendirilebilir.

Olumsuz tutum ve karamsar bir yapı içerisinde bulunmak yengeç burcu kadının birincil karakteridir.

https://www.superhaber.tv/astroloji/yengec-burcu

Yengeç burcu kadını aşk ilişkileri açısından değerlendirildiği zaman da oldukça zorlu olabilmektedir. Aşırı sadık ve sadakat dolu bir tutumu vardır. Ev yaşantısını sever. Oldukça kibar ve naziktir. Eşini mutlu eder. Eşine ve evine bağlı sadık bir eş olabilir. Aşk ilişkilerinde de partnerinin sözünü sürekli dinlemekten asla kaçınmaz. Öyle ki bir uyum içerisinde bulunmayı ve kendini her zaman kibar ve naif olarak yansıtmayı oldukça sevmektedir. Ancak kırılgan ve hassas kalpleri bir kişiyi hayatına alabilmek için oldukça fazla güven testine maruz bırakabilmektedir.

Yengeç burcu kadının güven duyması oldukça zordur. Bir şekilde yengeç burcu kadının kalbinden içeriye girmeyi başarabilmiş bir erkek, eşine sadık kalır ve onu asla kırmazsa dünyanın en mutlu erkeği olabilir. Çünkü yenge burcu kadını yaralandığını ve kırıldığını hissederse kendi kabuğuna çekilmekten asla kaçınmaz.

Yemek yapmayı seven ve eli lezzetli diye tabir edilen çoğu kadının burcu yengeçtir. Bu bir tesadüf olamaz. Buradan yengeç burcu kadınlarının mutfakla arasının iyi olduğunu ve mutfağa girdiği andan itibaren harikalar yaratabileceği çıkarımında bulunmak mümkündür.

Bakım ve güzellik konusunda her zaman kendilerini kinci plana atarlar. Kendilerine bakmaktan ziyade onu seven ve yanında olan kişilere önem vererek onların bakımı konusunda öncelik sağlayabilmektedir. Buradan da yengeç burcu kadını asla bencil değildir çıkarımında bulunmak mümkündür.

 https://www.superhaber.tv/astroloji/aslan-burcu-aylik-yorum

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü