Avantajlı Online Ödeme Çözümleri Param’da

Avantajlı Online Ödeme Çözümleri Param’da

Avantajlı Online Ödeme Çözümleri Param’da

Tüm banka kredi kartlarından ödeme almak için tek yapmanız gereken ParamPOS ile tanışmak! Param Sanal POS ürününde kurulum ve aidat ücreti yok.

Sanal POS Nedir?

Mağaza, market ve diğer alışverişlerinizde kredi kartı yada banka kartınız ile ödeme yapmanızı sağlayan POS cihazlarının dijital versiyonuna Sanal POS denir. Sanal POS ürünleri fiziksel bir cihaz olmadığı için sürekli bir bakım ve yenileme gerektirmez. Altyapı güncellemeleri sağlayıcınız tarafından uygulanır. ParamPOS’ta güncelleme ve teknoloji geliştirmeleri için ek bir ücret talep edilmez.

Nedir ParamPOS, Kimler Kullanabilir?

Sanal POS işlemlerinin size yorucu ve karmaşık geldiğinin farkındayız. Bu nedenle işinizi büyütmek yada diğer uğraşlarınız arasında birde ödeme sistemleri sizi uğraştırsın istemeyiz.

ParamPOS’un sunduğu avantajlar ile işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Tek Tek bankalar ile anlaşma yapmaya gerek kalmadan Param ile tüm bankaları tek bir pos’ta kullanabilirsiniz. Özel komisyon oranları ve ücretsiz kurulum ile ParamPOS ürünü her anında yanında.

Satışlarınız ve müşteri güvenliği için endişelenmenize gerek yok. ParamPOS güvenli altyapısı ve sürekli gerçekleşen bakımları ile riskleri minimuma indirir. 3D Secure ile satışlarınız güvence altına alınır.

Neden ParamPOS Kullanmalıyım?

  • ParamPOS ürünü en uygun sanal pos komisyon oranlarına sahip ödeme sağlayıcısıdır. Aynı zamanda avantajlar dünyası ile kullanıcılarına birçok fırsat sunmaktadır.
  • Ödeme sayfasının tasarımını özelleştirebilirsiniz.
  • Dünyanın her yerinden ödeme alabilirsiniz.
  • SSL, sahtecilik önleme, kart güvenliği özellikleri ile ödeme güvenliğiniz ParamPOS tarafından sağlanır.
  • Param Mobil uygulaması ve iŞube aracılığı ile müşterilerinizin satın alma işlemlerini kolayca yönetebilirsiniz.
  • Başvurunuzu yapın 24 saat içinde ödeme almaya başlayın.
  • Ertesi gün ödemeli sanal pos ile tahsilatların en kısa sürede hesabında!

7/24 hızlı ve kolay bir şekilde ödemelerinizi almak ParamPOS’un en önemli avantajlarındandır. Birçok güvenilir marka ile işbirliği yapan ParamPOS ödeme alma işlemlerinizin güvenilir ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlar.

İşletmenizin rekabet gücünü artırma, zamandan tasarruf ve online işlemlerinizin rapor edilmesi gibi çeşitli avantajlar Finansal Teknoloji firmanız Param’da. Daha fazla kullanım avantajları ve bilgi için hemen ParamPOS ekibi ile görüşebilirsiniz. Detaylar için param.com.tr/param-sanal-pos sayfasını ziyaret edin.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü