İngilizce Öğrenmek İçin Amerika’da Yaşamanıza Gerek Yok

İngilizce Öğrenmek İçin Amerika’da Yaşamanıza Gerek Yok

 

Genel öğreti, yabancı dilin en iyi İngilizce konuşulan ülkelerde yaşayarak öğrenileceğidir. İngilizce öğrenirken tercih edeceğiniz kurumun neresi olduğuna bağlı olarak bu durum farklılık gösterebilir. Örneğin TÜRK AMERİKAN DENEĞİ YABANCI DİL KURSU BAKIRKÖY şubesinden eğitim alarak, Bakırköy İngilizce kursları arasında farklı bir merkezden eğitim alma yolunu tercih edebilirsiniz. Dil eğitiminde Amerikan standartları ile Türk Milli Eğitim standartlarını en iyi şekilde bir araya getirmiş kurumlardan olan derneğimize bağlı kursumuzda alacağınız eğitim, Amerika’da yaşama gerekliğini ortadan kaldırmaktadır.

Dil Nasıl Öğrenilir?

Dil, taklit ederek öğrenilir. Diksiyon konusunda yapabileceğiniz tek şey, yabancılarla bir arada olmak, onlarla konuşmak ve onlar gibi konuşmaya çalışmaktır. Aksi halde diksiyonunuz ana dilinizin karakterine yakın bir hal alacaktır ki, İngilizce’nin bu sebeple yüzlerce aksanı vardır. Hint İngilizcesi kavramı garip görünüyor olsa da, Amerika ve İngiltere’de artık kabul görmüş sayılır. Gramer ise tamamen teknik bir konudur ve kaynaklar kullanılmadan gramerin tam anlamı ile öğrenilmesi mümkün değildir. Sayıları çok az olsa da, Amerikalı eğitimsiz kişilerin gramerleri hakkında hiçbir şey bilmedikleri söylenir ve bunun yanında eğitim alanların da gramerin teknik detaylarına hakim olmadığı bilinir. Bizler metotları kullanarak aslında Amerika’da sokakta konuşulandan çok daha ciddi bir tavır ediniriz ki, gündelik lisan çok farklı özelliklere sahiptir. Örneğin, “bugün nasılsın?” cümlesini bir Türkçede “n’aber” şeklinde kullanırız. Aynı şekilde İngilizce de “How are you today?” cümlesi yerine “Whats Up?” kullanılır. Tabii nasıl ki Tükiye’deki patronumuza n’aber demiyorsak, onlar da resmi ilişkileri olan kişilere bu şekilde hitap etmezler. Türk Amerikan Derneği, ihtiyacınız olan eğitim standartlarını bu koşulları dikkate alarak planlar ve buna göre sunar. Elbette Amerika’da senelerce yaşayan birisi kadar dile hakim olabilmeniz mümkün değildir. Ancak dilin tüm fonksiyonlarını aktif biçimde kullanabileceğiniz bir yeterliliğe pekala erişebilirsiniz. Bakırköy İngilizce kursları programlarımız farklı ihtiyaçlar için özel müfredatlar dahilinde sunulur. Genel İngilizce eğitimi alabileceğiniz gibi dilerseniz iş İngilizcesi veya sınavlara yönelik İngilizce eğitimi de alabilirsiniz.

Hemen Başlayın

Hemen başvurup seviyenizin tespit edilmesini talep edebilir ve size en uygun gruba dahil olabilirsiniz. Bakırköy İngilizce kursları hakkında genel bilgiler almak ve duyuruları takip etmek için www.tadbakirkoy.com adresini ziyaret edebilir, dilerseniz telefonla kuruma ulaşabilir veya adres bilgilerinden kurumu ziyaret edebilirsiniz.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü