Liposuction ve Karın Germe Hakkında Merak Edilenler

Liposuction ve Karın Germe Hakkında Merak Edilenler

Aşırı kilo verme yada hamilelikte doğum sonrasında karın kısmında büyük deformeler oluşmaktadır. Alınan ve sonra verilen kilolardan sonra en çok karın bölgesinde sarkmalar meydana gelmektedir. Bu sarkmalardan da en hızlı kurtulma yöntemi karın germe ameliyatı ile sağlanmaktadır.

Oldukça önemli olan bu operasyon için estetik ve güzellik merkezinden yardım alabilirsiniz. Merkezde sağlanan tüm hizmetler bireye özel olup, estetik açıdan daha mutlu olmanız sağlanmaktadır.

Germe Ameliyatı

Karın bölgesi vücudumuzda en çok yağlanan bölgeler arasında yer almaktadır. Kilo verme sonrasında, kadınlarda doğum sonrasında karında aşırı sarkmalar meydana gelebilir, bu durumda yapılacak en doğru işlem karın germe ameliyat işlemidir. En güncel tedavi yöntemlerinin uygulandığı merkezde son teknoloji araçlar ve alanında uzman kadrosu ile bireye özel hizmet sağlanmaktadır.

Karın Germe Ameliyatı Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Karın germe ameliyatı içerisinde kişiye liposuction işlemi de uygulanmaktadır. Yağlı olan karın bölgesini şekle sokmak için en uygun mutlaka bu uygulamanın yapılması gerekmektedir.

Oldukça önemli olan bu işlem sonrasında kişi;

  • Dikişler için düzenli kontrollere gitmek
  • Tamamen iyileşmeden ağır hareketlerden kaçınmak
  • Verilen egzersizleri uygulamak

İşlem sonrası doktor tavsiyesine uymanız halinde çok kısa sürede eski yaşantınıza gere dönebilirsiniz.

Karın Germe Fiyatları

Karın germe işlemi kişinin durumuna ve estetik merkezine göre değişkenlik göstermektedir. Detaylı fiyat için merkez ile istediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.

https://trioklinik.com.tr/karin-germe-abdominoplasti/

https://trioklinik.com.tr/karin-germe-ile-vucut-sekillendirme-uygulamasi/

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü