Hakan Çalhanoğlu Resmen Milan’da!

Hakan Çalhanoğlu Resmen Milan’da!

İtalyan takımları arasında adını en sık duyduğumuz Milan, başarılı Türk futbolcularından olan Hakan Çalhanoğlu’nu kadrolarına dahil ettiklerinin açıklamasını yaptı.

23 yaşındaki Türk futbolcu Milan‘da oynayacağı süre içinde tam 2.5 milyon Euro kazanacak. Gün geçtikçe hem milli takımdan hem diğer yerel takımlarımızdan başarılı futbolcular yurtdışına açılıyor, burada başarılı oldukları takdirde birçok dünya ülkesinde forma giyinme hakkını elde edebiliyorlar.

Diğer Birçok Oyuncu Gibi O Da Gitti

Örneğin Arda Turan Galatasaray ve Milli Takım performansının ardından Atletico Madrid‘e girmişti. Burada hem kariyerini geliştirme fırsatı buldu, hem de ülkemizi iyi temsil etmişti. Sonrasında dünyaca ünlü futbolcuların forma giyindiği Barcelona’da oynamayı başarmıştı.

Hakan Çalhanoğlu da tıpkı Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi yurt dışına açılan ve güzel bir takımda oynamaya başlayacak Türk futbolcular listesine giriş yaptı. Oyuncu hemen sağlık kontrollerinden geçmek üzere Milano’ya geldi, bu gelişinde de resmi olarak imzaları atacak, Milan’da orta saha oyuncusu olarak forma giyinecekti. Bonservisi tam 24 Milyon Euro olan oyuncu, Milan’da oynayacağı her yıl 2.5 milyon Euro kazanacak. Oyuncu aynı zamanda şu anda forma giyinmekte olduğu Alman takımı Leverkusen‘e veda etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü