Trabzonspor’lu Sörloth Hastanede!

Trabzonspor’lu Sörloth Hastanede!

Spor Toto Süper Lig’in on birinci haftasında Avni Aker’de Aytemiz Alanyaspor’u mağlup eden Trabzonspor’a kötü haber geldi. Trabzonspor’un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth, maçta kafasına aldığı darbe nedeniyle hemen hastaneye kaldırıldı.

Spor Toto Süper Ligin on birinci haftasında Trabzonspor, kendi sahasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk etti. Müsabakayı 1-0 kazanan Trabzon ekibi önemli bir oyuncusunun sakatlanmasıyla büyük bir üzüntü yaşadı. Betpas Karadeniz ekibinin Norveçli golcüsü Alexander Sörloth maçın sonuna doğru kafasına aldığı darbe nedeniyle büyük bir sakatlık geçirdi. Geçirdiği bu sakatlık nedeniyle apar topar hastaneye kaldırıldı. Maçın 90+2. Dakikasında gerçekleşen olayda Trabzon ekibi galibiyete sevinemedi. Maçın sonunda oldukça talihsiz bir sakatlık oldu. betpas güncel giriş

Trabzonspor’a Galibiyetten Sonra Büyük Şok

Aytemiz Alanyaspor’u kendi sahasında 1-0 skorla mağlup eden Trabzonspor galibiyetin sevincini yaşayamadı. Yetenekli golcüsü Sorlöth sakatlandığından dolayı Trabzonspor’daki takımdan ayrı aklan oyuncu sayısı arttı. Buna göre Trabzonspor’da sakatlık nedeniyle takımdan bir süre ayrı kalacak oyuncu sayısı yediye kadar çıkmış durumda.

Sörloth’un yaşadığı bu talihsiz sakatlık olayından sonra bordo mavili ekibin teknik direktörü açıklama yaptı. www.tom69.com Teknik direktör Ünal Karaman, yüreklere su serpecek bir açıklama yaptı. betpas giriş

Sakatlık geçirmesiyle herkesin endişelendiği gören teknik direktör önemli bir durumun olmadığını söyledi. Ünal Karaman “Korkulacak bir durum yok” yanıtını verdi. Teknik direktör Ünal Karaman tarafından yapılan bu açıklamayla Trabzonsporlu taraftarlar büyük bir nefes aldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü