Pırlanta Tek Taşlara Rakip Geliyor!

Pırlanta Tek Taşlara Rakip Geliyor!

Eşsiz ışıltısı ve muazzam görünümü ile pırlanta tektaş yüzüklerin her kadının favorisi olduğu biliniyor. Ancak artık pırlanta ile hazırlanan bu tasarımlara çok güçlü bir rakip geldiğinden söz etmenin zamanı! Bu tasarımlar gümüş tek taş yüzükler oluyor. Gümüşün harika duruşunun parlak taşların ışıltısıyla buluşmasından elde edilen tasarımların kadınlardan tam not aldığı da bilinmeli! Zira kısa zamanda bu denli popülerlik kazanması biraz da kadınların beğenisini toplamasından ileri geliyor.

Elbette pırlanta kadar pahalı değil. Hatta klasik bir altın yüzükten de daha uygun fiyatlara satışa sunuluyor. Bu gümüş tek taş yüzüklerin kadınların gündelik hayatında da kullanılabilir olması dikkatlerden kaçmıyor. Minimum ödeme ile gayet şık ve kullanışlı bir tasarıma sahip olunabiliyor. Bu arada modeller elbette sadece sade görünen tasarımları kapsamıyor. Aynı zamanda gösterişli bir form sunan tasarımların da sıklıkla kullanıldığını belirtmemiz lazım.

Eşsiz duruşu ile dikkat çeken modeller çeşitli süslemeler ile daha ışıltılı bir form da kazanabiliyor. Aslında bu tasarımların pırlantalı yüzüklere rakip olabilmesi biraz da gösterişli formlarından kaynaklanıyor. Estetik şıklık, ışıltı ve daha pek çok özellik gümüşten dizayn edilen bu modellerde de mevcut. Tek farkı ise gerçek pırlanta kullanılmadığı için fiyatlarının son derece makul olması!

Evlenme Teklifleri İçin Cazip Bir Seçenek!

Yakın zamanda evlenme teklifinde bulunmayı düşünenler için bu modellerin daha cazip olduğunu da belirtmek gerekiyor. Çünkü fiyatları uygun ve haliyle bir bütçe ayırarak pırlanta yüzük almayı beklemek gerekmiyor. Minimum ödeme ile şık ve bir o kadar da gösterişli görünen pırlanta yüzüklere sahip olunabiliyor. Model seçeneklerini görmek isteyenler ise soluğu Eylül Alyans web adresinde alıyor. Çünkü bu sitede aranan her stilde bir tasarımı bulmak zor olmuyor.

Bu arada firmanın internet sitesine tıkladığınızda sadece modeller değil fiyatlar konusunda da fikir sahibi olabilirsiniz. Hatta sipariş vererek seçtiğiniz modelin çok kısa bir süre içerisinde adresinize ulaştırılmasını sağlayabilirsiniz. Sevdiklerinize sevgililer günü, yıldönümleri gibi özel günlerde şık bir hediye almak istediğinizde de tercihinizi bu tasarımlardan yana yapabilirsiniz. Siteye tıklayarak bu zarafet abidesi modelleri hemen inceleyin.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü
Mobil Sürüme Geç