Nokia’dan Yeni Cihaz Atakları

Nokia’dan Yeni Cihaz Atakları

Nokia diğer tüm rakiplerinin aklına gelmeyecek olan bir yenilik ile geliyor. Çalışmalarına son hız devam eden Nokia büyük pilli alternatifi olan cihazı Nokia 2 ile piyasaya hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Finlandiyalı şirket Nokia 8’in ardından daha büyük ekranlı cihazları için çalışmalara son gaz devam ediyor. Aynı zamanda uzun pil ömürlü bataryalar geliştirme çabası içinde olan Nokia yeni girişimlerine start verdi.

Geçtiğimiz günlerde Nokia 2 olarak tahmin edilen cihaz FCC’den sorunsuz geçmişti. Oldukça mütevazi bir görünüme sahip olan cihaz, 4000 mAh pil ile birlikte uzun ömürlü bir kullanım sağlayacak cihaz olma özelliği taşıyacak gibi gözüküyor. Cihazın geri kalan beklenen özellikleri sei 4,7 yada 5 inç ekran boyutu ve 720p HD ekran ile Qualcomm Snapdragon 210 işlemci olması bekleniyor.

Aynı zamanda eklemiş olduğu büyük pili için hızlı şarja yer verebileceği de bekleniyor. Nokia bundan önceki modellerinde hızlı şarj özelliğine yer vermemişti. Nokia 2 şuan için tahmin edilen bilgiler ışığında oldukça uygun fiyatlı ve uzun ömürlü olmasıyla beraber bir çok kullanıcıya hitap edecek gibi gözüküyor.

Bunun dışında Nokia 8’e büyük ekranlı bir alternatif de yıl sonuna kadar sunması bekleniyor. 21 Ağustos tarihinde tanıtılmış olan Google’a ait 8,0 Oreo ile ekim ayının başında tanıtılması planan 8,1 Oreo cihazlarının ise yıl sonuna kadar yetişebilmesi de mümkün gözüküyor.

Nokia’nın bir sonraki hedefi ise Nokia 9 olarak görülse de cihaz hakkında henüz sızdırılmış hiçbir bilgi ve tahmin bulunmuyor.

Ancak Windows’tan kurtulmaları tüm kullanıcılar ve bekleyenler için mükemmel bir haber olmuş ve android’in bu yeni özelliklerini köklü firmanın cihazlarında çok daha başarılı ve faydalı bir şekilde kullanılmasının farkını gösterecekleri düşünülüyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü