Tesla, Özelliklere Doymuyor Müzik Özelliği Kişiye Özel

Tesla, Özelliklere Doymuyor Müzik Özelliği Kişiye Özel

Tesla, Özelliklere Doymuyor Müzik Özelliği Kişiye Özel Ünlü Elon Musk ne kadar zeki olduğu her zaman konuşulan haberler arasında Yep yeni bir teknolojiyi kullanıcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Tesla araçlara özel olacak bu sistem daha önce hiç bir araçlarda kullanılmadı.

Biliyoruz ki bir çok araçlarda kullanılan Spotify veya Apple Music özelliği olduğunu. Tesla da bu teknolojiyi geride bırakacak kendine özgü bir müzik sistemiyle piyasaya sürüleceğini resmen açıkladı.

Elon Musk söylentilere hiç aldırmadığı gözlendi. Bu Konular hakkında Tesla sözcüsü çok çarpıcı açıklamalarda bulundu sözleri bu şekilde. ”Bizim yaptığımız müşterilerimize istedikleri müzikleri sunmak ve diledikleri anda istediklerine ulaşabilmeleri” bu özellik sadece Tesla da olacağının altını cizdi..

Bizi hiç bir marka ile karşılaştırmayın Ford araçlarla bizim yaptığımız araçlar çok farklı hem motor hem güc hem içerikler. Biliyoruz ki ford yeni anlaşmasında Apple Music kullanmak da bu tartışma baya uzun süreceğini söylememiz mümkün 2 büyük firmaya başarılarının devamını diliyor ve yeni özelliklerin gelmesi bizi de mutlu ediyor. Tesla ya başarılarının devamını yeni müzik özelliğini bekliyor olacağınız.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü