Akbank Taşıt Kredisi Hamlesi Ve Faiz Oranları

Akbank Taşıt Kredisi Hamlesi Ve Faiz Oranları

Akbank Taşıt Kredisi Hamlesi Ve Faiz Oranları

Kredi olanaklarıyla karşıkarşıya kaldığımız şu günlerde ekonomi aktörleri yarışını sürdürürken; her gün her bir banka kredisi olankaklarına yenisi ekleniyor. Konut kredisi,Taşıt kredisi,sigorta olanakları ve finansal çeşitlilik ,müşterileri  ve tüketicileri  piyasa araştırmalarına yöneltmekte ve  sistemi sorgulatmaktadır.Akbank ta sunduğu kredi olanakları ve faiz seçenekleriyle  mekanizmanın  bir parçası ve rasyonel bir gücüdür.Son günlerinde taşıt kredisi  kredi hizmetiyle ve finansal gücüyle müşterilerine  kolaylık ve imkan sağlamayı kendinde   borç bilmiştir. 0 km aracınız için kredizi rahatça kullanmayı  taahüt eden Akbank  hizmet listesini şöyle sunuyor:

  • Değeri 120.000TL olan binek araçları için ,120.000’e kadar olan kısım için %70 ;120.000 TL’nin üzerinde ise  %50  kredilendirme oranıdır.120.0000 altında olan binek araçlarında ise bu oran %70’tir.
  • 18 yaşından büyük olmak,risk ve araştırmalarda  olumsuz bir durumla karşılaşılmamalıdır.
  • Gelir belgelenmeli,kredi geliri hane halkı gelirinin %50’sini geçmemelidir.
  • Alınan araçlara rehin uygulanır.Gerçek kişilere Ferdi Kaza kredisi uygulanmalıdır.Kredi hayat sigortası hazırlanacaktır.Kasko sigortası  yaptırılacaktır.
  • Gelir durumu,adres beyanı teyidi,nüfus cüzdanı  ve sürücü belgeleri beyanı taşıt kredisi finansal  destek için ön bilgi ve arzu listesidir.
  • Nihai fatura bedeli 120.000TL üzeri için taşıt alımlarında  kredilendirme tutarı bağımsız vade ve azami  48 ay’dır.
  • 0 km veya ikinci el binek araçlarında kredi hizmetlerince   AKBANK ‘’ Hayallerinizi , gerçeğe çeviriyor. Kredi limitinizi seçin ‘’ sloganıyla  müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Faiz oranları dengesi ve Taşıt Kredi Limitleri

Kredi seçenekleri ve taşıt alanlarında hizmetlerine devam  eden  Akbank  ,faiz oranları ve finansal araçlarıyla çözümün tanımı ve sınıflandırılması noktasında  haber kaynaklarına bilgi vermeye devam etmektedir. Araştırmalara göre Akbank taşıt kredi  oranlarını ; 0km  taşıt için  olmak üzere ;Taşıt kredisi faiz oranları: 12 ay için;%1.17 / 24 ay için;%1.17/36 ay için;%1.17/ 48 ay için;%1.19 /60 ay için;%1.21 limitiyle ekonomi  arenasında  yerini almıştır.Kredi limitleri müşteri hizmetleri  ve en yakın Akbank opsiyonlarından sağlanacak olup duruma,gelire ve ortaklığa göre  göreli sunulacaktır.Temel alt ve üst limitler yukarıda belirtilmiştir.Taşıt kredisi ve imkanlarıyla  müşterilere umut aralayan Akbank ,ferdi ve toplumsal olarak finansal araçlarını  hizmete sunmaktan son derece  gurulu ve ümitli olduğunu faiz ve kredi limitleriyle göstermiştir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü