Araba Kampanyaları 2019

Araba Kampanyaları 2019

Günümüz ekonomik şartlarında belirli bir birikimi olmayanların araba satın alması oldukça zordur. Araba için gerekli parayı bulmak isteyenlerin kredi çektiği bilinmektedir. Ancak, taşıt kredisi; insanların aldıkları kredi tutarından çok daha fazlasını geri ödemesine sebep olmaktadır. Buna ek olarak, taşıt kredisi almanın farklı şartları bulunmaktadır. Satın alınmak istenilen aracın tutarının yalnızca belirli bir kısmı için kredi verilmektedir. Buna ek olarak, her araba için taşıt kredisi verilmesi de söz konusu değildir. Bu noktada, hem kredi alamayan hem de faiz gibi sebeplerden dolayı krediye olumsuz yaklaşan kişiler için uygun araba kampanyaları 2019 bulunmaktadır.

Birarabam Araba Kampanyası

Birarabam; Birevim’in bir alt kuruluşudur. Tıpkı Birevim’de olduğu gibi tüketicilerin faizsiz ve taksitli olarak araba almasına imkan tanımaktadır. Vade farkı, faiz oranları, kefil talebi gibi unsurların hiçbirisine Birarabam’da rastlanmaz. 66 aya kadar uzanan taksitler sayesinde tüketicilerin Birarabam’dan araba sahibi olması mümkündür.

Birarabam’a başvurmak için Birarabam’ın internet sitesini ziyaret etmelisiniz. Burada bulunan formu doldurduğunuz takdirde kısa zamanda Birarabam yetkilileri tarafından aranacaksınız. Adınız, soyadınız, telefon numaranız, mail adresiniz, yaşadığınız il ve ilçe bilgilerinizi girdikten sonra formu Birarabam’a göndermelisiniz. Ardından, Birarabam sistemiyle alakalı olarak bilgilendirileceksiniz.

Birarabam’ın her tüketicinin bütçesine uygun grupları bulunmaktadır. Bu bağlamda, katılımcıların aylık ne kadar ödeyeceklerini göz önünde bulundurarak kendileri için uygun gruplara katılması söz konusudur. Bir başka deyişle, kişinin bütçesine göre ödeme planları oluşturulmaktadır. Birarabam’da peşinat ödeme zorunluluğu yoktur. İsteyenler peşinat ödeyerek taksitlerinin daha erken bitmesini sağlayabilirler. Ancak, elinde birikmiş parası olmayanlar için peşinat ödeme zorunluluğunun olmaması oldukça önemli bir avantajdır.

Birarabam araba kampanyaları sayesinde diğer taksitli araba alma yöntemlerine kıyasla arabanızı çok daha ucuza mal edeceksiniz. 80 ay taksit bulunsa dahi tüketicinin toplam borcu çok daha erken bitecektir. Buna ek olarak, Türkiye’nin her yerinden araba sahibi olma fırsatı bulunmaktadır. İsteyen herkes, istediği arabayı satın alma şansına sahiptir. Sıfır veya ikinci el olmasına aldırış etmeden dileyen herkesin seçtiği arabayla sisteme katılmasına imkan tanınmaktadır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü
Mobil Sürüme Geç