Yeni Akit Gazetesi Yayın Yönetmeni’nin Katil zanlısı Damadı Yakalandı

Yeni Akit Gazetesi Yayın Yönetmeni’nin Katil zanlısı Damadı Yakalandı

Geçtiğimiz günlerde Başakşehir’de yaşanmış olan kavga sonrası damadı tarafından öldürülen Yeni Akit Gazetesi Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’in 106 gündür kayıp olan katil zanlısı ve kızın eşi olan damadı Cemil Yavuz Karanfil İzmir’de yapılan bir kimlik kontrolü sonrası yakalandı.

29 Mayıs’ta gerçekleşmiş olan olay sonrası kayıplara karışan katil zanlısı Cemil Yavuz Karanfil sadece kayın pederini öldürmekle kalmamış aynı zamanda araya girip kavgayı ayırmaya çalışan eşini de bıçaklayarak olay yerini terk etmiştir.

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Güven tümleri tarafından İzmir’in Alsancak semtine yapılan rutin kontroller esnasın şüpheli görmüş oldukları bir vatandaştan kimliği istediler.

Çimenlerde oturup rahat tavırlar sergileyen zanlı yapılan Genel Bilgi Toplama sistemine kimlik bilgilerinin girişini yaptıktan sonra fotoğrafta ki şahsın kendisine benzemediğini fark ettiler. Bunun üzerine şahıstan parmak izi kontrolü yapmak için gözaltına almak istediklerini söyleyen güven timleri şahısın bu istekleri doğrultusunda kaçmaya başlamasının ardından yaşanan kovalamaca 20 metre sonunda son buldu.

Kelepçelenip gözaltına alınmasının hemen ardında ağlamaya başlayan katil zanlısı yapmış olduğu suç yüzünden çok pişman olduğunu ve bu yüzden bir kez daha çocuklarını göremeyeceğinden dolayı çok üzgün olduğunu ifade etti. Şahısın yapılan üst aramasından ise üzerinden 5 bin 600 lira nakit para çıktı. Vermiş olduğu kimliğin ise ağabeyine ait olduğu söylendi.

29 Mayıs’ta Başakşehir Yunus Emre Caddesi’nde oturan kızı Esma Karanfil ile damadı Cemil Yavuz Karanfil’in bulundukları eve ziyarete giden Yeni Akit Gazetesi Yayın Yönetmeni Kadir Demirel nedeni henüz bilinmeyen bir neden sonucunda damadı ile kavga etmiş ve bunun üzerine damadı Cemil Yavuz Karanfil’in yanında taşımış olduğu bıçak ile kayın pederini ağır yaralamıştı. Kavgayı ayırmak için aralarına giren Kızı Esma Karanfil ise eşi Cemil Yavuz Karanfil tarafından oda bıçaklanmıştı. Olayın hemen ardından kaçan katil zanlısının kayın pederi Kadir Demir olay yerinde hayatını kaybetmiş, eşi Esma Karanfil ise olay yerine gelen polis ve acil sağlık  ekiplerince ilk yardımın yapılmasının ardından kaldırıldığı hastanede ameliyata alınmıştı.

Uzun bir süredir İstanbul’da saklanmış olan katil zanlısı bir gün önce İstanbul’dan İzmir’e gelmiş ve üzerinden çıkan 5 bin 600 lira ile yasak yollardan Yunanistan’a kaçmak istediği için bu parayla dolaşmış olduğu öğrenildi.

İzmir kıyılarının Yunanistan’a olan kısa mesafesinden dolayı İzmir’e geldiği düşünülen ve kaçak yollardan bu işe yapan kişilerle önceden konuşup ayarlamalar yapmış olduğu düşünülen katil zanlısının bu emeli gerçekleşmeden yakalanmış olması sevindirici bir haber olarak yansıdı. 106 gündür kaçak hayatı yaşayan Cemil Yavuz Karanfil yakalanmasının ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülmesi ile son buldu. Yeni Akit Gazetesi Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’i öldürmekle ve eşi Esma Karanfil’i yaralamasından dolayı göz altına alınmış olan katil zanlısı Cemiz Yavuz Karanfil İzmir’de güven timlerin görev yaptıkları esnada yakaladıkları katil zanlısını İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince İzmir gidilip teslim alınmasının ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Gayrettepe Şube Müdürlüğü’nde bulunan katil zanlısının sorgulama ve emniyetteki resmi işlemleri halen sürüyor.

Yaşanmış olan bu üzücü olaydan sonra katil zanlısı hakkında kaç yıl ceza alacağı ise merakla bekleniyor. Hastanede yatmakta olan Eşi Esma Karanfil’in ise sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi verilmedi. Olayın şokunu yaşayan aile ise bu durumdan dolayı çok üzgün olduklarını ama 106 gündür kayıp olan katil zanlısının yakalanmasından dolayı içlerine az da olsa su serpildiğini ancak katilin en ağır şekilde hukuka uygun olarak yargılanması ve cezasının verilmesini istediklerini ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü
Mobil Sürüme Geç