Yerli Oyuna ABD’den ödül!

Yerli Oyuna ABD’den ödül!

İstanbul sokaklarını konu edinen, bu sokaklarda yaşanan olayları anlatan Recontact: İstanbul oyunu, yaklaşık 60 milyon kullanıcı tarafından hem yerli hem de yabancı kitleler tarafından oynanmaya başladı.

Los Angeles, New York Media ödül töreninde harika bir çıkış yapan, hızla kitlesini genişleten bir oyun olduğu için ödül almaya hak kazandı. Oyunun geliştirmesini Can Aksoy, tasarımını ve oyunun her detayını Eray Dinç‘in üstlendiği çalışma İstanbul da kameralara yansımış ve yansımakta olan görüntülerle eşkali belirlenebilen kişileri şayet şüpheliyse ve aranıyorsa bulmayı sağlıyor.

En işlek yerleri hedef alan Recontact İstanbul da Eminönü, Taksim, Galata gibi yerlerin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerden derlenen kesitler tarihleriyle beraber aktarılıyor. Oyun 10 levelden oluşuyor ve leveller sayı arttıkça zorlaşmaya başlıyor. Oyunun her levelinde ilçelerdeki kalabalık artıyor, karışık insan yüzleri arasında eşkali söylenen kişi bulunmaya çalışıyor. İnsan bulma oyununa benzeyen ama İstanbul’un izini, kokusunu taşıyan oyunda işler ilçelerin kompleksleşmesi ile iyice sarpa sarıyor, bu da oyunculara bulmaca çözüyormuşçasına bir his veriyor.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü