Ak Partili Ünal’dan CHP’ye Sert Tepki

Ak Partili Ünal’dan CHP’ye Sert Tepki

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü olan Mahir Ünal, Ak Parti Manavgat 6. olağan kongresinde yaptığı söyleşide CHP’li siyasetçilere ağır eleştiriler getirerek muhalefet değil düşmanlık yaptıklarını söyledi. Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti düşmanlığı yaptıklarını sanırım bunun bilincinde olmadıklarını ve muhalefet sandıklarını dile getirdi.

Mehmet Akif Ersoy Spor Salonunda yapılan kongre’ye Mahir Ünal dışında, Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Erkan Kandemir, Milletvekili Mustafa Köse, İbrahim Aydın ve Gökçen Özdağan ile İl Başkanı Rıza Sümer’de katıldı.

Kongre de konuşma yapan Mahir Ünal, terör örgütlerine yönelik son zamanlarda güvenlik güçlerimiz tarafından ağır darbeler indirildiğini ve bunu kendi geliştirdiği silahlar ile yapabildiğini söyleyerek tüm dünya da ülkemizin kendi silahlarını geliştirmesine ağır tepki olduğunu ekledi.

Bunun yanında ana muhalefet partisi olarak görev yapması gereken CHP’nin muhalefet yapmadığını veya yapamadığını bunun yerine düşmanlık yaptığını belirten Ünal, düşmanlık ile muhalefetin farklı şeyler olduğunu ancak CHP’nin bunun farkında olmadığını iletti.

CHP’nin mantık olarak düşmanımın düşmanı dostumdur anlayışını benimsediğini ve bazen PKK ile birlikte olduğunu bazen PYD ve YPG ile hareket ettiğini, bir ara FETÖ ve Almanya ile beraber olduğunu hatırlatarak bunun muhalefetten çıktığını ve birebir olarak Türkiye’nin birliğini bozmak isteyen insanlar ile işbirliği çalışmaları olduğunu vurguladı.

Diğer bir yandan Devlet Bahçeli ve MHP ile ilgili asıl yapılması gereken muhalif duruşu kendilerinin yapabildiğini ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin muhalefet anlayışının övgüye layık olduğunu söyledi. Devlet Bahçeli için adam gibi muhalefet yapan tek kişi diyen Ünal, Türkiye’nin geleceği ve iyiliği için olan konularda MHP’nin vatandaşların seçtiği hukümet ile birlikte olduğunu söylerken CHP’nin tam tersi olarak ülkenin düşmanları ile işbirliği çalışması içine girmesini kınadığını belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü
Mobil Sürüme Geç