MHP’den 300 İstifa Geldi

MHP’den 300 İstifa Geldi

Eski Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Mümin İnan ile Vedat Bayram’ın da aralarında bulunduğu 300 kişilik bir ekip Niğde’de MHP’den istifa ettiklerini açıkladılar.

Eski milletvekilleri Mümin İnan ve Vedat Bayram öncülüğünde 300 kişilik bir grup MHP üyeliğinden istifa ederek Grant Otel’de bir basın toplantısı düzenlediler ve grup adına MHP Niğde İlk Yöneticisi Hakan Tereci basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Hakan Tereci Merak Akşener önderliğinde kurulma hazırlığı yapan yeni partiye katılacaklarını ve bu yüzden 300 kişilik grubun MHP’den resmi olarak ayrıldığını söyledi.

Meral Akşener ve yol arkadaşlarının haksızlıklara uğradığını ve Milliyetçi Hareket Partisinden ihraç edilmelerinin Türk Siyasetine bir leke vurduğunu açıkladı.

Meral Akşener tarafından liderliği yapılacak olan yeni partinin kurulması zorunlu bir hal almış bir parti olduğunu ve Türk Siyasetinde artık yeni alanların açılmasının şart olduğunu düşündüklerini ileten Tereci, partinin kurulmasının gene milletimiz tarafından istendiğini ve milletimizin bu arzu ettiği yeni partiyi gene milletimizin kuracağını belirtti.

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesi ve inançlarına bağlı olacağını, Türkiye Devleti ve milletinin çıkarları için çalışacağını ve ulusumuzun hak ettiği yerlere yükseleceği, bununla ilgili çalışmalarda tam güçlerini vereceklerini kaydetti.

Yeni kurulacak olan yapının kötü yönetimler yüzünden ayrışan ve uzaklaşan toplum bireylerinin tekrar ortak paydalar altında bir araya getireceğini sözlerine ekleyen Tereci, Türkiye Cumhuriyeti Devleti herkesin ortak paydasıdır ve buluşma bu çatı altında yapılacak işlemler ile gerçekleşecektir diyerek MHP’den istifa eden 300 kişinin de yeni kurulacak olan ve liderliğini Meral Akşener’in yapacağı ismi şuan için açıklanmamış olan yeni parti çatısı altında çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı. Devlet Bahçeli tarafından yapılan Bayram Balonu Gibi Sönme benzetmesi ile ilgili bir yorum gelmezken bu hareket başka istifalarında gelebileceğinin göstergesi oldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü
Mobil Sürüme Geç