Başakşehir Kasırgası Fenerbahçe’yi Vurdu

Başakşehir Kasırgası Fenerbahçe’yi Vurdu

Medipol Başakşehir taraftarlarını güldürmeyi başardı. Attamah, Adebayor ve Kerim Frei’nin golleri sayesinde güçlü ekibini 3-2 gibi bir skor ile yenmeyi başaran takım ligdeki 3. galibiyetinin de tadını çıkarmaya başlamış oldu.

Sarı lacivertli güçlü ekip ise Dirar ve Clichy’nin golleri sayesinde 2 skoruna ulaştı ancak 4. hafta da yenilgiyi tattılar. Lige iyi bir başlangıç yapamamış olan Fenerbahçe henüz 2. dakika da iken Attamah’ın attığı golle 1 fark geriye düşmüş oldu. Konuk ekip ise rakibi karşısında tüm maçın genelinde çok daha üstün bir performans sergiledi. 32. dakikaya gelindiğinde Adebayor farkı 2’ye çıkaran golün sahibi oldu. İlk yarının bitmesine 2 dakika kala Dirar Fenerbahçe’nin ilk golünü atarak ekibin soyunma odasına umutlu bir şekilde gitmesine yardımcı oldu.

İkinci yarının başlamasına yakın bir süre kala taraftarlar tarafından atılan bir su şişesi Başakşehir kalecisinin kafasına çarp ve hemen tedavi altına alınan kaleci yerine dönene kadar maç başlamadı. Maçın başlamasının ardından konuk ekipten Visca kesin olarak kabul edilen bir gol vuruşunu kaçırdı. Volkan Demirel son anda müdahale ederek topun filelerle buluşmasını engellemiş oldu.

İkinci yarıda ise tamamen Fenerbahçe rüzgarı esti diyebiliriz. 79. dakikaya gelindiğinde Fenerbahçe beraberliği yakalayabildi. Valbuena’nın korner atışı sonrasında yükselen Martin Skrtel kafa ile topa müdahale etti. Bu sırada topu çıkarmaya çalışan Gael Clichy’nin dizine gelen top yön değiştirerek ağlara girdi. Maçın hakemi Fırat Aydınus önce golü iptal etti ancak ardından yardımcısı ile konuşup orta noktayı göstererek durumun 2-2 olduğunu belirtti.

Dakika 90+3’ü gösterdiğinde ise Kerim Frei ceza sahası dışından mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndermeyi başardı ve durum 3-2 Başakşehir lehine sonuçlanmış oldu.

Maç sonucunda Fenerbahçe 5, Başakşehir 9 puana ulaşmış oldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü