Fernandao Yeniden Sakat!

Fernandao Yeniden Sakat!

Geçtiğimiz sezonda talihsizlikler bir türlü Fernardao’nun peşini bırakmadı. Kolu kırılan ve kolundan ameliyat olan Brezilya asıllı futbolcunun tedavisinin tam anlamıyla bitmediği, bu yüzden yeni bir ameliyat geçirmesi gerektiği söylendi.

Atiker Spor ve Fenerbahçe arasında geçen maçta sakatlanan Fernandao, kolunda 5 tane yeni kırığın oluşmasına neden olmuştu. Ülkesinden Türkiye’ye tam anlamıyla iyileşmeden dönen futbolcu tüm planlarının alt üst olduğu sinyalini verdi.

Fenerbahçe spor kulübünün doktorları Brezilyalı futbolcu için ameliyata başvurmadan yapabilecekleri her türlü çözüm yolunu deneyeceklerini söylediler. Fernandao, geçirdiği ameliyat sonrası ülkesi olan Brezilya da bir süre dinlenmek için vakit geçiriyordu. Ancak bu süre kısa olduğu için kolundaki sorunlar tam anlamıyla çözülmemiş, yeni maçlarda sağlam olmayan kola aldığı hemen her darbe daha kötü sonuçlar doğurmuştu.

Şayet kulüp doktorları ameliyatsız bir çözüm bulamazlarsa Fernandao yarım sezon boyunca yeşil sahalarda olamayacak. Yeniden ameliyat masasına oturmadığı sürece iyileşmesinin oldukça zor olduğunu söyleyen doktorlar futbolcunun tam anlamıyla iyileşmesi gerektiğini, yoksa kolundaki çatlak ve kırıkların geri dönülmez hasarlar bırakacağını ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü