Lazio, Milan Karşısında 4-1 Fark Yarattı

Lazio, Milan Karşısında 4-1 Fark Yarattı

İtalya 1. Futbol Ligi Serie A’nın 3. haftasına gelindiğinde Lazio, Milanı kendi sahasında konut etti. Lazio çok başarılı bir oyun kurarak skoru 4-1 olarak noktalamayı başarabildi.

Olimpiyat Stadı’ndaki mücadele, sabahtan beri etkili olan yoğun yağış nedeni ile bir saat geç başlamak zorunda kaldı. Karşılaşmanın hakemi ise Gianluca Rocchi oldu. Lazio maça kontrolü eline alan taraf olarak başladı ve her geçen dakika baskısını daha da arttırarak 38. dakikada penaltıdan İmmobile’nin golü ile 1-0 öne geçebilmeyi başardı.

Golden 4 dakika sonra 42. dakika da ise İmmobile tarafından fark 2’ye yükseldi. İlk yarı 2-0 ev sahibinin üstünlüğü ile sonuçlanmış oldu.

Maçın 2. yarısının henüz başlarında organize bir atağa geçen İmmobile hem kendisinin hem de takımının 3. golünü atarak hızını kesmeden saldırmaya devam etti. Golden 1 dakika sonra sol kanattan tekrar Lazio’nun atağı geldi ve İmmobile tarafından içeri gönderilen top Luis Alberto ile buluşarak farkın 4’e çıkmasına sebep oldu.

Hızlı devam eden maçta 55. dakikaya gelindiğinde Milan oyuncu değişikliğine gitti ve Patrick Cutrone yerine Hakan Çalhanoğlu’nu oyuna soktu.

56. dakikada Hakan Çalhanoğlu’nun vuruşu barajdan sekti ve tekrar milli futbolcumuzun önüne düştü. Hakan sert bir vuruş daha yaptı ve top ceza sahası içinde kaldı. Topu önünde bulan isim ise Riccardo Montolivo oldu ve Milan tek golünü bu şekilde kaydetmiş oldu.

90+3’e gelindiğinde Marco Parolo rakibine arkadan bir müdahale de bulunduğu için 2. kez sarı kart gördü ve Lazio 10 kişi kaldı. Flaş transferler ile sezona başlamış olan Milan ligdeki ilk yenilgisini de almış oldu. Lazio’nun puanı 7’ye çıkarken Milan 6 puan’da kaldı. Puan tablosunda Lazio 3 ve Milan 6. sırada yer alıyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü