Mevlüt Erdinç Antalyaspor’da!

Mevlüt Erdinç Antalyaspor’da!

Antalyaspor transfer dönemini verimli bir şekilde geçirmek için hem Türkiye’den hem de dünyanın dört bir yerinden başarılı futbolcular ile anlaşmaya çalışıyor.

Masaya oturduğu futbolculardan kimiyle düşünce olarak, kimiyle maddiyattan ötürü bir anlaşmaya varamıyor. Ancak kiralamak için uzun süredir görüşmelerini devam ettirdiği Hannover ile anlaşmaya varmak üzere. Transfer dönemini yalnızca bir oyuncuyla değil, birden fazla oyuncuyla taçlandırmak isteyen Antalyaspor milli forvetimiz olan Mevlüt Erdinç‘i de bünyesine katmaya çalışıyor.

Oldu Olacak!

Uzun süredir görüşmelerin devam ettiği Mevlüt Erdinç ile anlaşma aşamasında olan Antalyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay‘ın yaptığı açıklamaya göre bu konuda önemli mesafe kat edildi. Rıza Çalımbay’ın bizzat arayarak görüştüğü futbolcu teklifi değerlendirdiğini, olumlu yanıt verdiğini dile getirdi.

Hannover’den kiralanacak olan Mevlüt Erdinç, aslında şu an da forma giyindiği Alman takım tarafından pek de bırakılmak istenmiyor. Yine de yoğun ilgiden ve oyuncunun da gitme konusundaki ısrarından da anlaşılacağı üzere birkaç gün içinde resmi olarak imzalar atılacak gibi duruyor. Bu arada geçtiğimiz sezonda Trabzonspor’da forma giyinen Musa Nizam için de Antalyaspor kolları sıvadı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü