Assassin Creed’den “Rebellion” Geliyor!

Assassin Creed’den “Rebellion” Geliyor!

15. yüzyılın İspanya’sını konu alan, bu döneme ait detayları oyunun gizli yerlerinde saklayan Rebellion, Assassin Creed yapımcılarının imzasıyla mobil oyun piyasasına geliyor.

Güçlü isimlerin oyunun her türlü detayıyla ilgilendiği, önemli kişilerden esintiler sunan oyun hem Android tabanlı hem de IOS tabanlı platformlar için uygun hale getirildi. Ubisoft‘un geliştiriciliğini üstlendiği, birçok ünlü markanın ortaklığı ile piyasaya çıkmaya hazırlanan oyun oldukça iddialı. Oyunu oynayan kişiler kendi ekibini online olarak kuracak, gerçek yaşamdan izler taşıyormuşçasına eğlenebilecek.

Daha Minimal Karakterler

Assassin Creed‘in yapımcıları bu oyunda gerçek oyundaki karakterlerin daha minimal ve animasyon halini çıkarmış durumdalar. Mobil oyun olduğu için böyle bir tasarımı tercih eden yapımcılar oyunseverlerin dikkatini üzerinde toplamış durumda. İlk oyunun en etkili şekilde bilgisayardan oynanabildiği, diğer platformlardan istenen verimin alınmadığı oyunun direk olarak mobil versiyonun çıkması sevenlerini her mekanda oynayabilecekleri sınırsız oyunla buluşturmuş oldu. Serinin önceki oyunlarından bambaşka konuları işlemeyen oyun, minimalleşmiş bir Assassin Creed deneyimi sunacak. Oyun 2017 senesinin sonlarına doğru hem Android de hem de IOS DA yaygınlaşacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü