Duygu Haberler | Güncel Haberler
Reklamı Geç
Galaxy S8’in Çift Hatlısı Duos Geldi!
Sosyal Medyada Paylaş
2 Temmuz 2017
Admin

Galaxy S8’in Çift Hatlısı Duos Geldi!

Galaxy S8 Güney Kore’de satış rekorları kırdığı için firma bu ürünün birçok rengini talepler doğrultusunda üretmeye başlamıştı. Ayrıca çift kartlı olan S8’lerin çıkacağının haberini veren firma daha birçok farklı modelin çıkacağını, üzerine eklemeler yapılara devam ettirileceğini beyan etti.

Samsung Galaxy S8 çift kart özelliği yalnızca Plus modellerde bulunacak, normal S8‘ler bundan yararlanamayacak. Şu anda İngiltere, Hollanda ve Almanya’da satışa sunulan S8 Duos modelinde firma yaptığı açıklama doğrultusunda eklemeler yapmış bulunuyor.

Satışa sunulduğu ülkelerden yalnızca Hollanda için bir hediye seçeneği sunan Samsung, Galaxy S8 alanlara ücretsiz Samsung Gear VR hediyesi ediyor. Büyük bir ihtimalle Hollanda’da baskın olarak kullanılan Samsung ürünlerinden dolayı devamlı müşterilerine böyle bir indirim yapmak isteyen ya da Samsung haricinde birçok markanın egemen olduğu ülkede Samsung’a olan teşviki arttırmak için bu yolu seçen Samsung, ülkemizde oldukça cep yakan fiyatlarla satışa sunuldu.

Samsung Galaxy S8 Duos

Modelin normal S8’den yazılımsal olarak hiçbir arkı yok. Tek farkı Plus modeli ile çift hatlı bir kullanım sağlıyor olması.

Bir Yorum Bırak

Tüm Hakları Saklıdır © 2014-2017 EsenMobile Wordpress Mobil Tema by Kemal CIZOĞLU

erkekler kulübü