PlayStation Temmuz Ayı Ücretsiz Oyun Listesi

PlayStation Temmuz Ayı Ücretsiz Oyun Listesi

PlayStation Plus üyeleri için ücretsiz kullanıma açılan Temmuz ayı listesi geçtiğimiz gün açıklandı. Oyun listesinde rağbet gören Until Dawn, Game of Thrones gibi oldukça popüler oyunlar da yer alıyor.

16 Temmuz itibariyle yeni sezona başlayacak olan Game of Thrones’un oyununu PlayStation Plus üyeleri için ücretsiz bir şekilde kullanıma açan Sony, güncel listesinde oldukça dikkat çekici başlıklar bulunduruyor.

PS4 için açıklanan ücretsiz oyun listesinde Until Dawn ve Game of Thrones var. PS3 için açıklanan listede Tokyo Jungle ve Darkstalkers Ressurection yer alıyor. Her iki konsol için yayınlanan liste de oldukça kaliteli oyun başlıklarının bulunması haliyle birçok üyeye PlayStation Plus’a zorluyor.

Yalnızca Playstation Plus Üyelerinde Geçerli

Bu listedeki ücretsiz oyunlardan ve bundan önceki, sonraki aylarda Sony tarafından açıklanacak olan oyunlardaki ücretsiz kullanabilme hakkı yalnızca PS Plus üyeleri için geçerli, sadece konsolu olan ve dışarıdan oyun yüklemesi yapan kişiler bu hizmetten yararlanamayacak. Ayrıca PS Plus bir güzellik daha yapmayı ihmal etmiyor, 4 Temmuz ve 24 Ekim tarihleri arasında gelecek olan PlayLink formatındaki That’s You’ yu da bu Premium abonelere ücretsiz sunuyor

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü