Iphone 8 ile Birlikte Gelecek Olan İOS 11 Güncellemesi

Iphone 8 ile Birlikte Gelecek Olan İOS 11 Güncellemesi

Iphone kullanıcılarına bildirimler halinde haber verilen iOS 11 güncellemesinin 5 yeni özellikle geleceği söyleniyor.

Hali hazır beta programı sayesinde zaten kullanıcılara sunulmuş olan iOS11 güncellemesi iphone 8’in piyasaya sürülmesi ile birlikte tam sürümüne kavuşacaklarını haberdar etti. Uzun bir süredir beklenen ve tam olarak ne gibi yeni özelliklerin hayatımıza gireceği konusunda büyük tartışmalar yaratan yeni sürüm kısa bir süre içerisinde karşımıza çıkmış olacak. Bununla ilgili yapılan testler ve Apple tarafından bir süredir verilen çeşitli fısıltılar sonucunda yeni özellikler ile ilgili bilgi toplama şansını yakaladık. iOS’un 5 özelliği hakkında bilgileri kısaca sizlerle paylaşalım

Özellik 1

Özelleştirilebilir Denetim Merkezi’nin favori denetimlerinize kolayca ulaşma özelliği getirerek daha hızlı bir erişim sağlamanızı ve bu denetime ulaşmak için uygulamaya basılı tutup bir süre beklemeniz yeterli olacaktır.

Özellik 2

Araba Kullanırken Rahatsız Etme adı altında özellik ekleyecek olan güncelleme sayesinde araç kullanırken telefonunuza gelen sms ve bildirimlerin dikkatinizi dağıtmasını engelleyecek ve kaza yapma riskinizi minimuma indirecek yepyeni başka bir özelliği daha bulunuyor.

Özellik 3

Tüm belgelere ulaşabilmenin yanında  iCloud Drive’da saklama alanı sağlayıcılarında saklamış oldukları bilgilere rahatlıkla ulaşabilmenize olanak sağlıyor olacak.

Özellik 4

Live Photo uygulaması ile çekmiş olduğunuz görüntülere pinpon veya döngü gibi havalı efektler ekleyebilecek ve bunun dışında çok daha kaliteli ve birbirinden özgün, değişik ve renkli özellikler de sizleri bekliyor olacak.

Özellik 5

Apple Music üzerinden sıkça çalmış olduğunuz parçalardan dolayı müzik zevkinizi hafızasına kazır ve Siri sesli komutundan istediğiniz parçayı çalmasını talep edebilirsiniz. Sürekli müzik dinleyen ve istediği parçaya kısa süre içinde ulaşmak isteyenler için birebir çözüm sunulmuş. Hem Siri hem de Apple Music için yepyeni farklı özelliklerde karşımıza çıkıyor olacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü