Moto Z2 Geliyor!

Moto Z2 Geliyor!

Motorola’nın orta bütçeli kişilere hitap edecek olan yeni amiral gemisi Moto Z2’ye dair görüntüler geçen ay ortaya çıkmaya başlamıştı. Ancak bu görüntüler direk olarak resmi kaynaklardan değil, sızıntılar şeklinde elimize ulaştığı için asıl tasarımın bu olup olmadığı tartışılıyordu.

Evan Blass bu telefon hakkında geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından açıklamalar yaptı, ünlü bir cihaz sızdırıcısı olmanın hakkını verdi. Mayıs ayında telefonla alakalı bir sızıntı yayınlanmıştı ve bu sızıntılardan bir tanesinde Render tasarısı yer alıyordu.

İşte Evan Blass da Moto Z2’nin Render şeklinde olacağını, geçen sene çıkan Motorola modeline göre Home tuşunun kareden ziyade yuvarlak olarak piyasaya çıkacağını söylemişti. Motorola amiral gemisini çıkarmadan evvel henüz bir lansman ya da reklam hazırlamış değil, bu da telefonu almayacak dahi olsanız sizi merakta bırakıyor.

Moto modları ile uyumlu olacak telefon, teknolojik cihazlara ayıracak daha küçük bütçesi olanlara hitap edecek. Moto Z2’de tasarımlardan anladığımız kadarıyla daha kaliteli bir kamera deneyimi, kırılmalara daha dayanıklı olan bir resisdans ve daha büyük bir pil bulunuyor. Bu telefondaki değişiklikler arasında sayılabilir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü