PlayStation 5 Ne Zaman Geliyor?

PlayStation 5 Ne Zaman Geliyor?

Türkiye’nin ve dünyanın en çok tercih edilen, adına kafeler açılan oyun konsolu tartışmasız PlayStation! Geçtiğimiz günlerce konsol uzmanı Shawn Layden, kendisi ile yapılan bir röportajda oyunlar arası geçişin, konsollar arası Pro farklarıyla ele alınmasına sert tepki gösterdi, hiçbir zaman Ps4 Pro’da çalışan bir oyunun sırf kar elde etmek amacıyla PS4’te ya da PS 3’te engellenmeyeceğini söyledi.

Oyuncuların kafa dağıtmak, rahatlamak için bu konsolları kullandığını, kişileri zor durumda bırakmamak için ellerinden geleni yaptıklarını ve her oyunun tüm konsollarla uyumlu hale getirildiğini açıkladı.

PlayStation 5 Ne zaman Çıkacak?

Günün birinde çıkacak şeklinde konuşan Layden şimdilik kullanıcıların PlayStation 4’te ki gelişmelere odaklanmasını, 5. konsol için daha zamanın olduğunu söyledi.

PlayStation 4’ün Pro versiyonunda yenilik isteyenler için birçok gelişmenin olduğunu da kaydetti. Şirket hem çalışanları hem de kendisi olarak adeta bir kara kutu! Yeni çıkaracağı konsollar arasına oldukça uzun seneler koyan PlayStation, görünen o ki yakın bir zaman için kesinlikle 5. konsol fikrini düşünmüyor, bunun yerine PlayStation 4 Pro için geliştirmeler üzerinde çalışıyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü