Nahçıvan Devlet Üniversitesi, Azerbaycan Nahçıvan Üniversitesi Fiyatları

Nahçıvan Devlet Üniversitesi, Azerbaycan Nahçıvan Üniversitesi Fiyatları

Nahçıvan Devlet Üniversitesi, Azerbaycan Nahçıvan Üniversitesi Fiyatları

Nahçıvan Devlet ÜniversitesiNahçıvan özerk cumhuriyetinde faaliyet göstermekte olan tek devlet üniversitesi olup aynı zamanda bir bilim, kültür ve eğitim merkezidir. YÖK’ÜN tercih kılavuzunda yer aldığından dolayı ülkemize denkliği de bulunan bir üniversitedir. Türklerin çok rahat yaşadıkları ve kolay anlaştıkları bir ülke olan Azerbaycan’da eğitim almak Türklerin her zaman ilgi duyduğu ve tercih ettiği ülkeler arasındadır. Bu açıdan, son derece cazip imkânlara da sahiptir.

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Tıp ve Diş hekimliği bölümlerinden mezun olan öğrenciler STS sınavına girerek, eczacılık bölümünden mezun olanlar ise mülakata girerek diğer bölüm mezunları ise doğrudan denklik alabilmekteler. Azerbaycan Nahçıvan Üniversitesi fiyatlarıbölüme göre farklılıklar oluşsa da aşağı yukarı 2000-2500 Euro arasında değişmektedir. Türkiye’den ulaşımın son derece kolay olduğu Nahçıvan’a gerek uçakla gerekse de otobüsle gitme imkânı bulunuyor.

Nahçıvan Devlet Üniversitesi Öğrencileri İçin Konaklama ve Yaşam Hakkında

Nahçıvan Üniversitesi Kampüsü sınırları içinde yurt imkânı da bulunmakla beraber Türk öğrenciler oldukça cazip fiyatlarla ev de kiralayabilir. Yaşam şartlarının da son derece ekonomik ve öğrenci dostu olduğu bu ülkede öğrencilerin tüm taleplerini karşılayacak bir çözüm mutlaka var. Eurostar Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak bu konuda ülkemizden gidecek Türk öğrencilerine yol gösteriyor ve eğitimden yaşam koşullarına varana kadar her alanda hizmet veriyoruz.

Ülkenin çoğunluğunda bizim dilimize çok yakın olan Azeri Türkçesi konuşulduğu için dil sorunu olmaması ve diplomanın ülkemizde denkliğinin bulunması bu üniversitenin en çok tercih edilme sebeplerindendir. Bunun yanında, üniversite eğitimi için vize gerekmemesi de bir avantajdır.  Günlük yaşam standartlarının da çok ağır bütçeler gerektirmemesi bir diğer avantajıdır. Öğrencilerimiz Nahçıvan Devlet Üniversitesi kaydını tamamladıktan sonra Eurostar Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı danışmanlarımız ile birlikte oturumlarını alabilmekteler.

Azerbaycan Nahçıvan Devlet Üniversitesi Fiyatları

Azerbaycan Nahçıvan Üniversitesi Fiyatları Oldukça uygun fiyatlarla son derece kaliteli bir eğitim verilen Azerbaycan Nahçıvan Devlet Üniversitesi’nde Türkiye standartlarında olmasa da yurtta kalma imkânları da mevcut bulunmaktadır. Fakülteye göre fiyat farkı oluşsa da Tıp ve mühendislik gibi alanlarda yaklaşık olarak 2000 ile 3000 dolar civarında bir yıllık maliyeti bulunur. Tıp, Mühendislik, Mimarlık,  öğretmenlik, hukuk ve konservatuvar gibi alanlarında içerisinde bulunduran, üniversitede istediğini seçerek Türk öğrencileri kayıtlarını yaptırabilir.  

Azerbaycan Nahçıvan Üniversitesi fiyatlarıhakkında Eurostar Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı en iyi ve en güvenilir desteği vermektedir. Ayrıca,  tüm diğer konularda da gereken titizliği göstererek Türk öğrencilerinin her konuda imdadına yetişmektedir. Pek çok fakültenin yer aldığı üniversitede 4+1 lisans eğitimi için aşağı yukarı 1200 dolar ödenmektedir. Talep edilen bölümün kayıt dönemini kaçırmadan Eurostar Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak bizler Türk öğrencilerin kayıt işlemlerinde de hizmet veriyoruz ve öğrencilerin sonrasında oturumlarını almalarını da sağlıyoruz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

erkekler kulübü
Mobil Sürüme Geç